Bine ai venit!

 

 

Fondatorii Evergreen Concept au acumulat o mare experienta in domeniul productiei publicitare, profesand in domeniu din anii 1990, cand inca se mai lucra cu plumb.

Vremurile s-au schimbat, tehnologiile de asemenea. De-a lungul timpului, ne-am intalnit, sub diverse forme: colegi, amici, prieteni, iar acum sub denumirea de EVERGREEN CONCEPT. Ce ne-a unit? Un singur lucru, si anume, acela de a fi printre cei buni.

Din anul 2011, fiecare a considerat ca este timpul unor schimbari. Si schimbarea s-a produs, infiintand Evergreen Concept. Odata cu acesta schimbare, am inceput sa lucram cu masini de tipar digital de mici si mari dimensiuni, precum si cu utilaje de finisare: taiere, capsare, plastifiere, montat spira metalica etc. In acest moment, Evergreen Concept detine unele dintre cele mai performante echipamente.

Una dintre cele mai importante resurse de care dispune Evergreen Concept este cea umana. Echipa noastra are o vasta experienta in domeniu si trateaza cu maxima seriozitate fiecare proiect pe care clientii il dezvolta.

 

O afacere de succes are nevoie de o imagine de succes. O imagine de succes reprezinta modul in care te prezinti pe piata, incepand de la simpla carte de vizita, pana la materialele publicitare. Din acest motiv, oferta noastra este foarte variata. Pornind de la produse tipografice (cataloage, pliante, brosuri, afise, agende, calendare, etichete, tipizate etc.), materiale de “stricta publicitate” (carti de vizita, foi cu antet, mape, ecusoane), plicuri inscriptionate (si servicii de mailing, billing etc.) si pana la decoratiuni interioare (decor interior pe diverse teme, inscriptionari interioare) si marketing personalizat (o gama variata de produse promotionale), la Evergreen Concept veti gasi intotdeauna solutia ideala pentru proiectul pe care doriti sa il realizati.

Portofoliul nostru cuprinde companii nationale si multinationale, cu care am cladit de-a lungul timpului relatii bazate pe incredere, experienta know-how si calitatea produselor oferite.