Servicii

Evergreen Concept este locul in care vei gasi mereu varianta optima pentru realizarea de printuri de mici si mari dimensiuni. Experienta indelungata in domeniu si tehnologia de ultima generatie folosita ne permit sa oferim servicii de calitate la preturi foarte bune. Mai jos, gasiti cele doua tipuri de servicii pe care le realizam.

PRINT DIGITAL DE MICI DIMENSIUNI

Printul digital de mici dimensiuni este realizat pe echipamente profesionale XEROX. Formatul maxim imprimat este SRA3. Se pot realiza o multime de produse, pornind de la CV, invitatii si felicitari, pana la mape de prezentare, afise si cataloage.

PRINT DIGITAL DE MARI DIMENSIUNI

Printul digital de mari dimensiuni este realizat de echipamente dedicate marca EPSON, pe o latime maxima de print de 1.6 m latime, dar si pe latimi mai mari, prin imbinare (lipire la rece sau la cald). Printurile se pot realiza pe o gama larga de materiale, cum ar fi: hartie whiteback, blueback, hartie foto mata sau gloss, autocolant PVC, pop-up banner (pentru roll-up), easy-tex (pentru ArtDeco) etc. Mediile de printare sunt aproape nelimitate, cu grosimi de la 0.1 mm pana la maximum 2 mm.